Professionele LED verlichting voor uw bedrijfsterrein

Mastverlichting.com geeft in een uitgebreid advies aan welke verlichting geschikt is in uw situatie. Goede verlichting op het bedrijfsterrein of parkeerplaats draagt bij aan de veiligheid en gemoedsrust van medewerkers en heeft een inbraakwerend effect.

Werkwijze

We komen graag bij u langs om de huidige situatie in kaart te brengen. Veelal is er al verlichting aanwezig en is de vraag of deze nog voldoet aan de huidige wensen. Mastverlichting.com maakt gebruik van meetapparatuur om lichtsterktes op te nemen, in DiaLux wordt vervolgens een analyse gemaakt van de lux-waardes met de huidige verlichting. Op die manier wordt het direct duidelijk of er verbetering valt te behalen op het gebied van de lichtsterkte. Een berekening en uitgebreid advies met 3D uitwerking en terugverdientijd maken onderdeel uit van een offertetraject bij Mastverlichting.com en is daarom vrijblijvend. We helpen u graag om uw bedrijfsterrein of parkeerplaats het aanzien te geven wat het verdient.

Dat kan beter…

In bijna alle gevallen valt er verbetering te behalen, omdat de oude verlichting al enige tijd hangt. Niet alle armaturen (en zeker niet die op grote hoogtes) worden iedere drie jaar schoongemaakt. De oude radium of natriumlamp wordt ook niet consequent vervangen. De lichtsterke is daarom vaak niet meer wat het behoort te zijn. We hebben talloze voorbeelden gezien van buitenterreinen waar de prijskaartjes niet meer goed leesbaar zijn en bezoekers zich niet op hun gemak voelen. Dat kan je klanten kosten en dat is zonde, we helpen u graag dit te voorkomen.

Aanvraag lux-berekening

Energiebesparing

Verduurzaming en het besparen van energie staat bij veel bedrijven momenteel voorop. Mastverlichting.com heeft een breed scala aan LED armaturen waarmee ieder standaard armatuur kan worden vervangen. Vaak kan deze vervanging 1 op 1 plaatsvinden met een directe energiebesparing van 60% of hoger. De huidige lux-waarde kan worden nagebootst met LED verlichting of we kunnen een compleet nieuwe berekening maken op basis van uw wensen. De energiebesparing is niet het enige wat LED verlichting zo aantrekkelijk maakt, ook de vervangingskosten zullen de komende 20 jaar uitblijven door de lange levensduur van onze LED armaturen. Dit i.c.m. terugverdientijden van 3 á 4 jaar maakt overstappen op LED nóg aantrekkelijker.

Subsidie op LED verlichting

In bijna alle gevallen kunt u gebruik maken van subsidie. Wilt u meer weten over subsidie en het aanvragen hiervan? We schrijven regelmatig artikelen hierover op ons blog.

We vinden persoonlijk contact belangrijk en komen daarom graag eens bij u langs, neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen