Samenwerking NJBB, Petanque in de avondDe Nederlandse Jeu de Boules Bond en Mastverlichting.com zijn partner

Samenwerken is de manier om verder te komen, daarom hebben de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB) en Mastverlichting.com de handen ineen geslagen. Daaruit vloeien direct voordelen voor de leden van de NJBB.

De sport verduurzamen

We hebben gemerkt dat binnen de Nederlandse Jeu de Boules en Petanque verenigingen vragen zijn over verduurzaming. Bij verduurzaming kunt u denken aan de aanschaf van nieuwe LED verlichting, zonnepanelen of een warmteboiler. Niet alleen de aanschaf van de juiste producten maar ook garantie en financiering zijn adviesgevoelige zaken.

Verlichting voor Petanque

Goede verlichting met de juiste lichtsterkte is belangrijk voor het beoefenen van Jeu de Boules en Petanque. Bij het spelen van wedstrijden zijn er zelfs minimale verlichtingseisen waaraan u moet voldoen. Bij het vervangen van bestaande verlichting of het plaatsen van nieuwe verlichting komt meer kijken dan licht alleen. De gelijkmatigheid van het licht, het minimaliseren van lichthinder en de juiste lichtkleur zijn veelomvattende onderwerpen. We snappen dat uw tijd nodig is voor andere clubzaken dan te duiken in deze overvloed aan informatie.

Goed advies

De NJBB wil alle Jeu de Boules clubs en verenigingen snel van dienst kunnen zijn met betrouwbare informatie over verduurzaming. U hoeft zich als bestuur niet te verdiepen in de eindeloze hoeveelheid informatie over bijvoorbeeld LED verlichting, de terugverdientijd en een subsidieaanvraag. Hiervoor krijgt u een eenvoudige doorverwijzing naar Mastverlichting.com, zij adviseren en begeleiden u volledig gedurende een vervangingstraject. Zo kunt u primair bezig blijven met de sport en het bestuur van de club.

Korting bij aanschaf

Door de samenwerking tussen de NJBB en Mastverlichting.com maken we het mogelijk dat er een voordeel voor de leden ontstaat. Dit voordeel laten we bij de leden terugkomen in de vorm van een korting op de aanschaf van (nieuwe) LED verlichting. Leden van de NJBB ontvangen 5% korting op de aanschafprijs van de verlichting én krijgen gratis een uitgebreid lichtplan t.w.v. 250 euro.

Benieuwd naar wat we voor uw Jeu de Boules vereniging kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via NJBB of Mastverlichting.com

Boules on…

 

Contact