Prettige kennismaking

Op donderdag 5 januari zijn we het nieuwe jaar maar eens goed begonnen door in gesprek te gaan met Michiel Noordzij van Acquire Publishing. Acquire is onder andere betrokken bij het uitgeven en in de markt zetten van Ruimte en Licht.

Passie voor duurzaamheid

Michiel is gepassioneerd over het vernieuwen, verbeteren en verduurzamen van de openbare ruimtes in ons land. Hij praat daarover veel met ondernemers, gemeenten en provincies om zo tot de meest praktische oplossingen voor ons ‘straatmeubilair’ te komen.

Wat doet Ruimte & Licht?

Ruimte en Licht houdt zich onder andere bezig met verlichting voor de openbare ruimte. Hierbij moet je denken aan innovatieve ideeën voor het verlichten van woonwijken, parken en de hedendaagse infrastructuur. Neem als voorbeeld verlichting in het zebrapad. Ook weet ruimte en licht uit voorbeelden duidelijk te maken dat functionele verlichting tevens mooi kan zijn. Naast technologie, wetenschap, praktijk, beleving en andere vakinhoudelijke thema’s besteed Ruimte & Licht ook aandacht aan organisatorische en inrichtingsvraagstukken.

Samenwerking met SunLEDproject.nl

Binnenkort is Mastverlichting.com te zien in het vakblad voor ruimte en licht. Hierin wordt inhoudelijk ingegaan op het nut en de noodzaak van LED sportveldverlichting. LED voor sportvelden is namelijk niet alleen milieu- en energiebesparend maar werk ook prestatieverhogend. Ook lees je dan meer over hoe wij lichtvervuiling tegen gaan en op welke manier we verenigingen en sportclubs maximaal weten te ontzorgen bij het vervangen van hun huidige verlichting.