logo knltbVerlichting op de tennisbaan nodig? Hier staat alles wat u moet weten

De KNLTB geeft aan dat het niet de vraag is óf u gaat overstappen op LED verlichting, maar wanneer…

Het vertrouwen in LED is groot, het vertrouwen in de aanbieders daarentegen minder

Het vertrouwen in de energiebesparende capaciteiten van LED is groot. LED verlichting is de toekomst op de tennisbaan. Echter is kwaliteit een belangrijke factor waarmee rekening gehouden moet worden. Het is zaak om als bestuur u goed te verdiepen in de mogelijkheden en valkuilen. Er zijn flink wat aanbieders op de markt en de KNLTB geeft terecht aan dat het niet eenvoudig is voor tennisverenigingen om het kaf van het koren te scheidenn. Daarom wil de KNLTB graag ondersteunen.

Alles over LED verlichting voor tennisbanen

Derhalve hebben zij het ‘Basisdocument LED verlichting voor tennisbanen‘ opgesteld. Hierin leest u over de voor- en nadelen, de besparing op energie, de afschrijving en nog veel meer. Wij raden iedere tennisclub aan om het basisdocument goed door te nemen en te raadplegen tijdens een offertetraject voor nieuwe tennisverlichting.

LED tennisbaan verlichting in beeld

Prachtig verscholen in het Sallandse natuurschoon pal aan de Regge ligt TC Nijverdal. Dit is één van de vele tennisclubs die wij hebben voorzien van LED tennisbaan verlichting. Vanwege de mooie ligging hebben we deze prachtige banen (met natuurlijk prachtige verlichting) in beeld gebracht.

Prijzen LED verlichting op de tennisbaan

Naast belangrijke informatie in het hierboven beschreven Basisdocument, vinden wij het belangrijk dat u een idee heeft van de kosten van LED verlichting op uw tennisbaan. Al eerder schreven we over de prijzen van LED sportverlichting.
We zijn graag open over de kosten, we hebben zelfs een voorbeeldofferte voor tennisverlichting opgesteld. We komen graag bij u langs om de situatie op uw club eens nader te bekijken en een vrijblijvend advies uit te brengen.

Eenvoudige lichtberekening van 300 lux
Offerte LED tennisverlichting (voorbeeld)
Vraag een offerte aan