Dit bericht bevat mogelijk oude informatie, kijkt u daarom bij dit bericht.

Subsidie voor duurzame LED Sportverlichting nodig? Het kan nog!

Twijfelt u nog of uw vereniging dit jaar subsidie aan moet vragen voor LED sportverlichting? Het kan nog want er is nog 2 miljoen subsidie beschikbaar. Na het toekennen van de subsidie heeft u nog een jaar om de maatregel daadwerkelijk uit te gaan voeren.

Zelf een subsidieaanvraag doen

Zelf een subsidieaanvraag doen? Het is niet moeilijk als u de juiste gegevens heeft. Hier vindt u ons 11-stappenplan voor het aanvragen van de EDS subsidie.

De subsidieaanvraag laten doen door Mastverlichting.com

We kunnen ons goed voorstellen dat u als vrijwillig bestuurder geen tijd of zin heeft om het ‘subsidie wiel’ uit te vinden. Voor een bescheiden bedrag kunt u de subsidieaanvraag daarom ook door Mastverlichting.com laten indienen. Wij verzamelen de juiste gegevens voor u en dienen de aanvraag in. Ook bij aanvullende vragen vanuit RVO zullen wij het contact zijn. Op die manier nemen wij alle werk voor u uit handen. Uiteraard krijgt u het subsidiebedrag gewoon op de rekening van de club bijgeschreven.

Een voorstel voor LED sportverlichting

Voordat u een subsidieaanvraag kunt doen moet er een formele aanneemovereenkomst zijn. Daarbij kunnen we u helpen zonder dat u daadwerkelijk aan ons als leverancier / installateur vast zit.

Meer weten? Neem contact op.